Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscanning

+2
I går, tirsdag den 30. december kl. 08.51, sendte jeg 3 pdf-filer til en af mine kunders mailboks hos e-conomic.

De kom aldrig frem i går, men i dag var de der sammen med dagens overførsler.

Hvis jeg ikke har nøjagtig styr på, hvor mange filer jeg overfører, har jeg ikke en jordisk chance for at vide, om alt er gået godt.

Det er jo ikke første gang, at det sker. Men jeg er nok den eneste, det sker for.

Ha`et rigtigt godt nytår, og pas på konkurrenterne. En af dem skriver i dag i en nyhedsmail, at de i 2014 har sagt goddag til 30.000 nye kunder/virksomheder.

Og en anden af Jeres konkurrenter kan nu importere Word-dokumenter og konvertere dem til PDF-format.
i Forslag » Bilagshåndtering af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Erik

Mange tak for dit indlæg smiley
Du har ret i, at du ikke er den eneste der oplever dette. Vi har her henover julen haft desværre haft udfordringer med indscanning hvor der, som du også oplever har der været bilag, som der ikke er blevet overført.

Vores teknikkere har arbejdet alt hvad de kunne for, at få dette løst og nu skulle det gerne være på plads.
Det vil dog sige, at systemet ikke selv opdatere det manglende antal bilag, disse vil du selv skulle gensende ind til systemet. 

Mange tak og rigtig godt nytår til dig også Erik og det skal vi nok.

Rigtig god dag til dig.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)