Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørvarenumre

0
Det er af meget stor vigytighed for mig og nok mange andre, at det er muligt at oprertte et leverandørvarenummer direkte inde på den enkelte vare. Dette for at kunne lave en nem og hurtig prisopdatering med de prisopdateringsfiler som producenter og leverandører sender ud i fx Excel og hvor vi har vores eget varenummer.

Med venlig hilsen Jan
lukket som en kopi af: Leverandør varenumre
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af
Hej Jan
Jeg er en lille smule ked af, at dit indlæg blot er lukket uden reference eller henvisning til hvad vi som app leverandører kan tilbyde for at du får den optimale udnyttelse af e-conomic.

Vi har en bestillingsapp til e-conomic, hvor netop e-conomic varenummeret er koblet sammen med leverandørens varenummer samt leverandørens pris eller den pris som du har aftalt.

Samtidig kan den håndtere flere leverandører i en bestilling.

Hvis du har interesse i at høre mere så kontakt mig enten telefonisk på 7025 7600 eller send mig en mail på php@itnvision.dk

1 Svar

Hej Jan

Tusind tak for din henvendelse.

Jeg ved ikke om du har søgt lidt rundt på forummet her, det er helt klart noget der har været oppe at vende før. Ihvertfald lignende forslag.
Som udgangspunkt forestiller jeg mig ikke at leverandørvarenummeret nogensinde vil knytte sig direkte til den enkelte vare, eftersom vi i e-conomic kan levere disse varer fra flere leverandører, hvorfor leverandørvarenumrene er nødt til at knytte sig til leverandører.

Vi er allerede i gang med at forbedre mulighederne for oprettelse af disse leverandørvarenumre, da vi er klar over at den nuværende funktionalitet har forbedringsmuligheder.

Jeg tillader mig at lukke dette indlæg som en kopi af dette indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/12067
Hvor jeg vil følge op med de konkrete nyheder der kommer på området.

Lad mig høre dine tanker herom

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)