Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




BANKAFSTEMNING

+3
Hvornår vender I tilbage til den fantastisk brugervenlige udgave, hvor afstemningen blev vist i et pop-up vindue, der kunne flyttes rundt på hele skærmen, og hvor systemet "gemte" sidst valgte afgrænsning på "Vis kun ikke-afstemte bankposteringer".

Jeg er fortsat i tvivl om, hvorvidt Jer, der styrer vores arbejdsdag, nogensinde har arbejdet i det praktiske liv, hvor krav til effektivitet er i højsædet.

Som jeg læser flere indlæg her på blokken, så har rigtig mange brugere uafklarede poster, der dækker flere måneder, liggende i deres systemer. Hver gang man forlader en kladde eller en bankafstemning og vender tilbage til bankafstemningen, skal man begynde forfra med afgrænsning, og man kan IKKE se bankposterne, når man samtidig skal lede i systemet efter nogle tilhørende oplysninger. Ja selvfølgelig kan man åbne 2 sessioner eller lign., men man skal vel ikke være IT-nørd for at kunne betjene e-conomic?

Kom nu ud af teorilokalet og prøv kræfter med virkeligheden. Mit tilbud om kaffe og kage til en kompetent og dedikeret e-conomic medarbejder står fortsat ved magt. Og vi taler fortsat kun om behov fra mindre virksomheder.
lukket som en kopi af: Bankafstemning
i Forslag » Andet af (26.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Erik

Tusind tak for dit indlæg.
Du er ikke ene om at syntes at vi trænger til at få bankafstemningen i pop-up igen.

Deraf ville muligheden for at "gemme" ens afgrænsninger mv. så også eksistere igen.
jf. disse indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/13690
http://forum.e-conomic.dk/13413

Er vi igang med at implementere muligheden for pop-up igen.
Jeg vil ikke vove mig ud i at sætte en tidshorisont på dette, eftersom det naturligvis er prioriteten hos udviklerne der bestemmer hvornår dette vil være klar.

Jeg tillader mig at lukke dette indlæg som en kopi af http://forum.e-conomic.dk/13690, og yderligere infor kan følges på det indlæg.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)