Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tusindtalsseperator og "lommeregner"

0
Hej E-conomic

Ved ikke om dette er foreslået før, men jeg synes det kunne være rart med tusindtalsseperator og muligheden for at lave beregninger i beløbsfelter. Håber det er noget I vil se på!?

Bedste julehilsner

Lene Bech Hesse
lukket som en kopi af: Tusindtalsseparator
i Forslag » Andet af (170 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Lene

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig helt ret i, at det vil være en rar funktion, var er tusindtalsseparator i beløbsfelterne under bogføringen.
Det har tidligere været oppe, at vende her på vores forum og du kan her læse det tidligere indlæg. Det ligger til prioritering hos vores teknikkere og du kan i det tidligere indlæg følge med.

I forhold til beregninger i beløbsfelterne kan dette lade sig gøre. Det du blot skal være opmærksom på er, at angive + eller = foran, og så vil udregningen ske.

Jeg håber ovenstående falder i god jord og i forbindelse med der tidligere har været indlagt forslag omkring dette, vil jeg lukke dette indlæg og henvise til det tidligere. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)