Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betaling af leverandører

0
Hej E-conomic

Når en leverandørfaktura bogføres, skal der tages stilling til, hvorledes teksten på leverandørens kontoudtog skal se ud, hvis man anvender betalingsmodulet (teksten i "besked" feltet) og der betales med kontooverførsel. Ligeledes skal der ved bogføring af betalingsmodulet tages stilling til, hvorvidt posteringerne skal samles til en bankpostering eller de skal bogføres enkeltvis.

Er der mange leverandører kan det svært at huske, hvordan den enkelte leverandør vil have det månedsfaktura/åbne poster).

Det vil være rigtig smart, hvis konfiguration af betalingen kan lægges ud på den enkelte leverandør i lighed med de andre betalingsparametre (f eks "besked" teksten, som teksten på debitor- og kreditorbetalinger i kassekladden - %faknr %betaler etc).

mvh
Finn

e-consultic.dk
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (10.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Finn

Tak for dit indlæg og det glimrende forslag.

Du har mulighed for på leverandøren at vælge en "Automatisk tekst" som er udtryk for en automatisk bogføringstekst der bliver påført de leverandørfakturaer der bliver oprettet i fremtiden.

Dette er du formentlig klar over, dit forslag går derimod på at kunne lave en tilsvarende automatisk "besked" når man anvender betalingsmodulet. Dette er faktisk tidligere blevet stillet i et forslag, hvori du også har givet opbakning. Det nævnte forslag er et vi for nyligt på vores prioriteringsmøde har valgt at prioritere og er dermed på vej til fremtidig implementering.

Er der yderligere detaljer i dit forslag som ikke indgår i nedenstående, er du velkommen til at uddybe nærmere :)
http://forum.e-conomic.dk/12349/mulighed-for-automatisk-tekst-i-besked-ved-kreditor-bogforing

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)