Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætningsstatistik – vare med varianter.

0

Hej e-conomic

Vi har brug for en omsætningsstatistik, som viser hvilket vare og hvilket varianter der er solgt. Vi benytter denne statistik til at planlægge indkøb til næste sæson.

Som statistikken er i dag, kan vi kun se at der f.eks. er solgt 500 jakker, men kan ikke se om de er røde, blå, XL, XXL o.s.v.

Det er ikke kun i statistikken at variant data mangler, det er ligeledes ved eksport af faktura linje, ordre linje  m.v.

Er det muligt at få indført varianter i statistikkerne?

Med venlig hilsen

re-ports ApS

Søren B. Houlberg

info@re-ports.dk

www.re-ports.dk

 

 

i Forslag » Andet af (440 points)
lukket af

1 Svar

Hej Søren

 

Tak for dit indlæg og det glimrende forslag.

Det er et forslag vi har hørt før, og i den forbindelse har jeg sat det til overvejelse at varianter vil indgå i omsætningsstatistikken. Du kan se det øvrige indlæg her.

 

Hvorvidt vi kan få varianterne til også at indgå i det eksporterede csv filer vil være afhængigt af den eventuelle løsning der bliver implementeret.

 

Jeg vil dog gerne lukke dette indlæg som en kopi af ovenstående, så vil der blive opdateret i det indlæg når der er konkrete nyheder i sagen. 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)