Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Komme og gå tider fra Intempus app

0
Hej e-conomic,

1. Komme og gå tider som indtastes i Intempus app bliver ikke registreret i i economic. Economic beregner "kun" timeantal.

2. Hvis man tilføjer pause på et projekt i Intempus app fremgår det ikke i economic (det kunne f.eks være frokost). Pausetid tilføjet i Intempus app fremgår heller ikke af Intempus admin modul. I begge tilfælde trækkes pausetiden "bare" ud af det samlede timeantal som er registreret (f.eks: komme kl. 10 - gå kl. 16 = 5,5 timer).

Er dette noget som overvejes at blive implementeret?

Mvh,

Kristian
i Forslag » Projektstyring af (220 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kristian

Tusind tak for dit indlæg.

Det er korrekt at fra og til tidspunkter ikke indgår i den integration der er mellem Intempus og e-conomic. Imidlertidig er det dog en mulighed at registrere fra og til tidspunkter i e-conomic, hvorfor det er Intempus der skulle implementere at dette bliver overført til e-conomic.

Med hensyn til pausetiden, er det hensigten i e-conomic, at man sætter pausetiden op, således at den automatisk fratrækkes, men ikke nødvendigvis er synlig nogle steder. Dette fungerer efter hensigten på nuværende tidspunkt.
Hvordan det fungerer helt specifikt, og hvad der er Intempus' tanker og idéer, tør jeg ikke gøre mig klog på, men jeg forestiller mig at det er noget lignende.

For at summere dette op, så er det ikke noget vi kan implementere fra vores side af integrationen, men jeg vil gøre mit til at Intempus ser dette indlæg, ydermere vil jeg opfordre dig til at prøve at kontakte Intempus med denne forespørgsel. Grundet vores procedure vil jeg sætte dette forslag til "implementeres ikke", eftersom det ikke  er muligt at implementere det på vores side af integrationen.

Håber dette svar, trods alt, har kastet lidt lys over sagen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris,

Det er noteret og tak for svar. Vi har nu været i kontakt med Intempus og de siger at de ikke har fået lov af jer til at integrere komme gå tider i economic?

Mvh,

Kristian
Forslag af (220 points)
Hej Kristian

Jeg har også kigget lidt mere indgående på det, og det forholder sig således at denne oplysning ikke kan håndteres i vores API (integrations-vejen).
Derfor er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at implementere dette.

Der er dog et nyt API på trapperne, som vil kunne håndtere dette. Hvornår det bliver frigivet er dog stadig uvist, men når det sker vil det være muligt at lave denne implementering.

Mvh. Lauris