Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsadresser påført i abonnements-del

0
Hejsa,

 

Det ville være så fedt at kunne få et felt hvor abonnementet kunne tilknyttes en leveringsadresse på det enbkelte abonnement. Da mange kunder har flere leveringsadresser.

 

Jeg antager det blot er at tilføje "rullegardinet" Leveringsadresser i fanen opret/abonnement?
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Andreas

 

Tak for dit forslag smiley

 

Jeg kan sagtens se det kan give mening at skulle have leveringsadresser på dine abonnenter, det eneste tilfælde, hvor jeg lige kan se det kan give en udfordring er, at man jo kan sætte det sådan, at den samme kunde kan have flere af det samme abonnement. Hvis man implementerede dit forslag ville man så kunne vælge leveringsadresse på hver af disse "samme" abonnenter, og hvad for en skulle systemet så tage af leveringsadresserne? Jeg ved ikke om du har en idé til, hvordan det skulle være i den situation?

 

Måske kunne man lave noget, hvor den så forbød dig at tage en anden leveringsadresse end den som i forvejen var valgt på den anden af den samme abonnent? Det er muligt det ville kunne lade sig gøre, men det er i hvert fald ikke 100 & "bare lige". Lad os se, hvor mange andre der også ser det her som en stor udfordring for og som vil støtte forslaget, og om det så står mål de resurser det vil tage at udvikle.

 

Endnu engang tak for forslaget og dit engagement i programmet smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)

Hej Andreas

Vi har nu ved vores forum prioriteringsmøde overvejet dit forslag.
Det blev vurderet, at det ikke vil blive en del af systemet på nuværende tidspunkt, grundet de tidsmæssige ressourcer vi ligger inde med.

Når dette er sagt, så er vi selvfølgelig stadig opmærksomme, på dit forslag og kommer det en øget efterspørgsel efter dette, så vil vi genover veje det.

Som tidligere skrevet - mange tak for dit engagement her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)