Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Terminologi

0
Vil det være en ide at kunne vælge mellem flere terminologier i NY E-conomic, således at man f.eks. kunne vælge mellem klassisk og ny.

 

Så kan vi, der har kontorelever der kommer på skoleophold, bruge de klassiske termer, og "de nye brugere" kan bruge de termer I nu engang har sat op.

 

Fordele:

Man tilgodeser mange

Det kan bruges i undervisningssammenhæng

Man kan måle hvilke termer de fleste brugere ønsker

Vi "gamle" bliver tilfredse

 

Ulemper:

Endnu en knap under indstillinger der skal til/fra-vælges.
i Forslag » Andet af (2.7k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christian

Tak for dit forslag.

Vi har valgt at ændre på termonologierne netop for at sikre at alle kan være med, også uden at skulle have en regnskabsmæssig uddannelse eller erfaring med bogføring. Så det er netop for at tilgodese så mange som muligt.

e-conomic bruges allerede af blandt andet en hel del handelskoler som bruger det nye e-conomic som del af deres undervisning i bogføring.

En ting vi også må have med i overvejelserne er vores support-platform. Vi har med overgangen fra gammel e-conomic til ny e-conomic allerede fået en god idé om hvilken opgave det er at køre med to systemer der bruger forskellige terminologier. e-conomic er et standardprogram som tilbydes med samme fundament til alle brugere og her er terminologierne en del af dette fundament.

Hvis der er nogle bestemte steder hvor du mener funktionaliteten hindres af terminologierne så vil jeg hellere end gerne høre nærmere om dette, også tager vi meget gerne dét op til overvejelse.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)