Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføringsnoter

+1
Mens jeg er nysgerrig over, hvad funktionen "NOTER" under indslilliger kan bruges til, kunne jeg forslå en måske nyttig note-fuktion som kunne være til gavn for os der bogfører egne materiale, men måske har brug for at andre såsom ekstern bogholder/revisor følge op på en lille "note"

Kunne man f.eks. have en "Note" knappe/felt i selve posteringsformularen - således at når man støder ind i noget, man gerne vil spørge/give en anden uddybende information eller spørgsmål om, at noten bliver "flagged" sammen med posteringen - eller kan læses af vedkommende fra en "note oversigt" et eller andets ted (lidt ligesom det som i den gamle e-conomic hed kommunikation?

Jeg mener ikke, at sådanne noter bør være gemt som en del af selv posteringen, bare at funktionen er tilgængelig fra posteringssiden og at der følger en flag med posteringen, indtil afsenderen eller modtageren sletter den. På denne måde vil man kun henlede vedkommende opmærksomhed til noten direkte fra det sted hvor man måske tænker "Hvad handler det her om" eller "hvorfor er den bogført på denne måde" ?

Bare en tanke... mvh/Adrian
i Forslag » Andet af (850 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Adrian

Funktionen Noter er til at man kan oprette en note på en af sine kunder og evt. sætte en opfølgningsdato på, så man ved hvornår man skal følge op på noten. Under Mine indstillinger har man så det fulde overblik over de noter man har haft oprettet.

Noterne har ikke som sådan nogen tilknytning til de enkelte posteringer og det er heller ikke det der er tanken med Noter.

Jeg kan godt forstå at det i nogle situationer for nogen kunne være en nyttig funktion, men det ville kræve en yderligere udbygning af notefunktionen som i hvert fald ikke ligger i planerne i den nærmeste fremtid.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hvad er blevet af det som vist hed "Kommunikation" i den gamle e-conomic - den var ret nyttigt :)
Hej Philip og Adrian.

Philip, du skriver, at man under Mine indstillinger får det fulde overblik over de noter man har oprettet. Så vidt jeg kan se, er det kun opfølgningsnoter. Hvad hvis man har en note der er generel, som gælder hele tiden og der derfor fx ikke er opfølgningsdato på?

Det kan godt være, at det bare er mig der ikke kan se det, men i så fald vil jeg meget gerne have det uddybet :)

Mvh Neel