Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




dot.shortcut?

0
Har lige afprøvet funktionen - uden at finde den en synderlige hurtigere "genvej" - men hvis punktmmet bibeholdes, så kunne den navngives med "dot" for at vi husker funktionen? Dot.shortcut f.eks. Virker også på engelsk?

Til gengæld kunne jeg tænke mig en mulighed ligesom jeg kender fra MS Word, Corel og mange andre applikationer, hvor der var et "button bar" som jeg selv kunne konfigurere sammensætning og layout af, for derved at give hurtige adgang til præcis de funktioner jeg selv bruger tit. Her kunne man f.eks. oprette shorcut knapper således at man ved ét klik åbner en tynde kollon i fuld skærmhøjde (der jhvor man vil have det?) med f.eks hele kontoplan som opslag.

Jeg oplever også, at man i perioder har brug for opslag af f.eks. den periode man arbejder med, hvor man ved hjælp af rapport værktøjet skal definere flere parametre. Havde man et periode eller område definator, hvor man kun inden for samme "range" vælge flere rapporttyper eller opslag, vil det være godt.
i Forslag » Andet af (850 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Adrian

Vedr. selve navnet på funktionen må du meget gerne give herinde: http://forum.e-conomic.dk/11156/konkurrence-hvad-skal-vi-kalde-e-conomics-nye-superfeature - så er der styr på det, også er du med i konkurrencen :)

Dit forslag omkring en form for button bar som selv kan konfigureres er bestemt ikke dårlig - og dit forslag er noteret omend jeg sætter det til implementeres-ikke. Dette skyldes at vi også må erkende hvilke funktioner som vi kan forvente ligger i en nærmere fremtid. Det vil dette ikke gøre, men forslaget vil jo fortsat blive liggende herinde og vi har det i baghovedet til at muligheden vil byde sig for at lave en funktion som dette.

Jeg kan godt se din pointe med muligheden for at definere nogle parametre som går igen over flere rapporter, og jeg kan godt se at det i nogle situationer kunne være nyttigt. Men ligeså smart det kunne være i en sådan situation, ligeså meget kunne det også være et ekstra trin at skulle rydde alle parametre fra sin rapport, hvis man ønsker andre parametre at søge på. Så i nærmeste fremtid ser vi det ikke - i hvert fald ikke før vi har mulighed for at lave en løsning som er en fordel for de fleste og ikke giver ekstra arbejde til dem som ikke skal bruge det.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)