Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdelingsregnskab med drift og balance

0
Synes det virker underligt at man ikke kan trække et afdelingsregnskab som også viser balanceposterne, det burde være simpelt at udvide denne mulighed. Man mister væsentligt overblik ellers.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (390 points)
status opdateret af 🔒
Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

1 Svar

Hej Vand8n

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at det kan virke underligt, at den ikke afdelingsopdeler balancen.

E-conomic er lavet, at fordelingen på afdelinger kun kan opsættes i resultatopgørelsen(driften). Det er derfor tænkt, som et redskab, har du flere afdelinger/butikker under samme cvr nummer dermed har du ikke behov for at have afdelinger på balance konti, da balancen er gældende for den samlede virksomhed.

Har du alligevel behov for, at kunne dele det op med hensyn til indretning og andre ting i balancen men der har du mulighed for i stedet, at have en konto for hver af de afdelinger i har. Så bliver det delt op på den måde. Jeg ved godt at det ikke er den optimale løsning, men for at imødekomme dit behov så syns jeg dette er den bedste løsning. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Vi har 30 ejendomme oprettet som hver sin afdeling. Hver ejendom har flere realkreditlån oprettet under afdelingsnummer. Der er også forskelligt inventar og andre aktiver knyttet direkte til den enkelte ejendom. Da det er mulig ved bogføring, at benytte afdelingsnummer, er det overraskende at man ikke kan udskrive en balance opdelt på afdelinger. !!
Ja, vi kan oprette nye konti for hvert Realkredit lån - men vi har mere en 50 lån fordelt på de 30 ejendomme. Et let overskueligt forslag !!!
Nu er vi i gang med at sælge disse ejendomme og derfor har brug for både at kunne udskrive en resultatopgørelse og status pr. afdeling.
Der er absolut et behov for at kunne det i e-conomic.
Alternativt tilbyd det som et tillægs program - men hav skal det koste ?
Hej Jacob
Jeg kan se at du har været i korrespondance med min kollega Magnus om ovenstående.
Blot så andre kunder også ved det, så hvis der ønskes en mere specifik afdelingsrapport vi den bedste løsning være at tage en saldobalance, og sorter den på 1 afdeling ad gangen – træk den til excel, og så gøre det samme for hver enkelt afdeling.
Her vil balance saldi også blive vist, men om det er den optimale løsning, kan vi nok hurtigt blive enige om, det ikke er.
Men det er dog den eneste mulighed vi har, som systemet er i dag, hvis det skal være en rapport vi generere i e-conomic.

Skal du bruge det ofte fremover, kan man få en excel-haj til at kode noget op i excel, så man kan trække posteringer ud fra e-conomic, og så indlæse det i en pre-kodet excelfil, så man får rapporten med det samme.

Du skal have tak for dit feedback :)