Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




layout på registering

+1
Ønsker:

- færre klik med musen - flere genvejstaster

- ved over 1000 posteringer også sideskift foroven

- gamle måde at taste dato på da det er lettere at skifte dato i sidste måned

- at man hopper  tilbage til kassekladden når man har redigeret en post eller at man direkte i kassekladden kan redigere posteringen

- at man har mulighed for at at gøre venstre kolonne smallere

- at  registreringsruden kan gøres større

- at beholdningssaldoen er synlig i registreringsruden

- at når man har tastet bilag, at man så hurtigere  kan komme videre til næste - release(gemme tiden) er 3,5-4 sek

MVh

Solveig
i Forslag » Andet af (630 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Solveig

Tak for dit indlæg :)

Dit ønske omkring flere genvejstaster, hvad tænker du præcist på her? Når du står inde i din postering, kan du oppe i højre hjørne se, hvilke genvejstaster der er tilgængelige inde i vinduet, når du opretter en postering.

Jeg vil gerne høre mere om, hvad det er for et sideskift, du ønsker der skal være. Er det når du står inde i posteringen eller er det når du står ude i kladden?

I forhold til datoen og indtastningen af denne i det nye, når er det blevet lavet sådan, så ved indtastning af dato og måned vil den foreslå det år man sidder i. Taster man kun dato vil den foreslå den måned og det år man sidder i. Dette gør det hurtigere i forhold til den daglige bogføring. Det er selvfølgelig muligt at ændre i datofeltet, selvom den forudbestemmer for dig.

Når du ønsker at redigere en postering, vil det kun kunne lade sig gøre, hvis du redigere den på blyanten ude til højre. Det er korrekt, at den ikke hopper tilbage i kladden, hvis man har ændret i en postering og trykker enter. Enter vil altid udføre den handling, i dette tilfælde den knap, der er blå. Hvis du ikke vil hen og bruge musen, kan du ved at bruge TAB tasten TAB dig hen til den, der kun heder gem og efterfølgende trykke enter.

Hvis vi går hen og ændre på bredden af kolonnen til venstre, så vil det i forhold til overskueligheden blive meget sammenklemt går vi ind og ændre på bredden.

Størrelsen på ruden vil ikke, som et popop vindue kunne ændres i hjørnerne. Skærmstørrelsen på din computer, vil kunne hjælpe på dette, vi anbefaler at arbejde i skærmopløsning 1280x768 pixels. Du kan for at gøre det mere overskueligt, gå ind og opsætte din feltrækkefølge, så kan du få vist de felter der er relevant for din bogføring.

Når du har åbnet din postering og er klar til at oprette den, så vil du stadig kunne se dine beholdningskonti i baggrunden oppe i toppen, hvis dit posteringsvindue sidder foran, vil du kunne flytte det ved at holde musen på midten i toppen.
Ved posteringer på banken, vil du kunne se at den regulere sig oppe i beholdningen. 

Gemmetiden kan godt være længere hvis man sidder og opretter mange posteringer af engang, jeg vil derfor høre dig, om du har lagt mærke til om det er hele tiden, eller om det først er, når du sidder og har bogført lidt tid?

Selvom jeg ikke har opfyldt alle dine ønsker, så håber jeg at ovenstående hjælper i din oprettelse af posteringer. 

Lad mig høre fra dig :)  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Gemmetiden øges proportionalt med antallet af posteringer.  Nogen gange føles det dog som om gemmetiden forøges med kvadratet på antal posteringer.  Det virker som om systemet for hver gang man gemmer, gennemløber samtlige bilag igen igen, i stedet for at gemme summerne og opdatere derfra.  Jeg har været oppe på gemmetider over 1/2 minut - hvilket ikke er til at arbejde med.

Mvh

Robert Nissen
Hej Robert
Jeg kan godt forstå at det ikke er til at arbejde med, når der er en så stor tænketid.
1/2 min er lang tid, er det hele tiden du oplever dette eller er det kun i enkeltstående tilfælde.
Du må meget gerne når du oplever lang tænketid kontakte vores info@e-conomic.dk og att. den til Heidi Christensen, hun har kontakten til vores teknik og så kan dine oplysninger bruges til den videre behandling af problemet.