Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Feature request: Særenhed

0

Hej,

 

Efter et par år med abonnementsmodulet er jeg nødt til at komme med et feature request, der ville gøre min hverdag med e-conomic bedre!

 

Jeg har brug for at man på et abonnements varer/ydelser kan definere en "særenhed", i samme stil som man kan definere en særpris der afviger fra varens standard opsætning.

 

I mit tilfælde har jeg en række ydelser indenfor hosting og serverdrift, hvor abonnementet både kan være per måned og per år - men jeg gider ikke at have separate varer/ydelser.

 

Så derfor - et stort ønske herfra om et felt der hedder "Særenhed", der overruler enheden på den respektive vare/ydelse på et abonnement.

 

Tak :)

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hoffmann.Larsen

Tusind tak for dit forslag.

Hvor meget jeg end forstår og respekterer dit ønske må jeg desværre afvise dette - vi kommer ikke til at oprette særenheder - det gør vi ikke af flere forskellige årsager.

1. Som du selv skriver kan man blot oprette varen to gange og så er det på plads.

2. Hvis man ønsker det kan man få abonnementets periode vist på fakturaen - så kan man alternativt simpelthen køre uden enheder.

3. Det er simpelthen ikke skalerbart i forhold til udbytte kontra ressourcer.

Så beklager - du må benytte en af ovenstående metoder for at kommer helt i mål.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Juliet Dangaj</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.6k points)