Informizely customer feedback surveys

Spilleregler

e-conomic forum er for dig, der vil i kontakt med andre brugere af e-conomic regnskabsprogram for at søge hjælp, vejledning eller sparring til brugen af e-conomic eller bogføring generelt. For at sikre alle får en god oplevelse med e-conomic forum, har vi ganske få spilleregler, vi beder alle brugere om at overholde.

Registrér dig som bruger

Vi kræver ikke, du er kunde hos e-conomic, for at benytte e-conomic forum. For at oprette eller op- og nedprioritere indlæg, skal du dog registrere dig som bruger på e-conomic forum. Du modtager en e-mail som bekræftelse på din registrering, hvor du også kan bekræfte at e-mail adressen du har tastet, er korrekt.

Stil ét spørgsmål ad gangen

Har du flere emner på hjerte? Så beder vi dig oprette ét separat indlæg, for hvert emne. På den måde er det lettere for andre at sætte sig ind i dine emner og adskille dem.

Læs eksisterende indlæg, før du opretter et nyt

Kontrollér indlæggene i de forskellige kategorier, eller brug søgefunktionen for at se, hvad andre brugere har skrevet om samme emne. På den måde undgår du at oprette indlæg andre brugere allerede har oprettet.

Vælg den rigtige kategori

Sørg for at oprette dit indlæg i den rigtige kategori. På denne måde bliver det nemmere for andre brugere at finde frem til og besvare dit indlæg. Samtidigt undgår du at oprette et indlæg, andre allerede har oprettet.

Tænk over, hvad du publicerer

Formålet med e-conomic forum er at opbygge en samling af nyttig brugerviden og –input, som andre brugere kan have glæde af mange år ud i fremtiden. Derfor sletter vi, som udgangspunkt, aldrig indhold. Når du har publiceret dit indlæg, er det offentligt tilgængeligt på internettet, så skriv ikke noget, du bagefter vil fortryde.

Hold en god tone

Du er velkommen til at dele dine holdninger og synspunkter på forummet, men bevar en god tone, og undgå personlige angreb, bandeord og lignende.

Undgå spam

Du må ikke publicere reklamer eller spam, hverken åbent i forummet eller som privatbeskeder til andre brugere af e-conomic forum. Vi forbeholder os retten til at fjerne spam eller upassende kommentarer fra forummet.

Undgå copyrightbeskyttet materiale

Hvis du har brug for at henvise til materiale der er copyrightet, kan du henvise til en hjemmeside der har rettighed til at vise indholdet, ved at indsætte et link, i stedet.

Sig til, hvis noget ikke stemmer

Hvis du støder på et indlæg eller en kommentar, som ligner spam eller på anden måde er upassende, skal du blot markere indlægget med funktionen ’Anmeld’. Så kigger vi på sagen hurtigst muligt.

Vil du vide mere om vores forum?
Læs mere om e-conomic forum

Mange hilsner
Dit e-conomic-team