Slette linjer i kassekladden

+2
Når man står i kassekladden og har importeret eller bogført en masse ville det være rigtig godt, hvis man kunne bruge afkrydsningsrubrikken (godkend) til at markere, hvilke poster der skal slettes. Det er mig en gåde, at I ikke har lavet dette i det nye design. Det er rigtig tungt, hvis man skal slette mange posteringer, men ikke alle, at man så skal trykke på slet ud for hver enkelt linje.

Herudover ville det være rart, hvis godkend-afkrydsningen kunne ske mere smidigt. Lige nu skal man trykke på én, så opdaterer den siden, og man kan trykke på den næste (ved godt man "bare" kan trykke derned af, men det er kun hvis dem der skal markeres er øverst i skærmbilledet).

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

lukket
i Forslag » Andet af (15.8k points)
status opdateret af
Hej Susanne

 

En lille opdate til dette, så har vi lagt dette på vores prioriteringsliste. Hvor lang tid der så reelt kommer til at gå før vi kan forvente at se noget til denne funktion live i applikationen tør jeg ikke give bud på nu, men jeg skal nok sørge for at holde denne tråd opdateret når der sker noget på dette :)
Det lyder godt Philip :)
Hej Susanne
Jeg kommer lige med en lille opdatering - selvom dette indlæg efterhånden er ret gammelt så er der ikke blevet udviklet en løsning på det endnu. Vi har haft kig på løsningen men der ligger nogle udfordringer i det.

Vi har dog modtaget forslaget et par gange og derfor har jeg samlet dem sammen på følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/19727/kassekladde-slet-udvalgte-posteringer

Så vi har samling på det forslaget.
Rigtig god dag og godt nytår

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Susanne

Det lyder som en rigtig god idé at have denne mulighed. Lige i tilfældet med importen kan man selvfølgelig slette dem inden man importere, men jeg kan sagtens se behovet for denne funktion så det vil være en ting vi tager med i overvejelserne.

Mht. en mere smidig godkend-afkrydsning kan jeg igen godt følge dig, så det lader vi være med som overvejes i samme omgang. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
valgt som bedste svar af