Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektsaldoliste med afgrænset afslutningsperiode

0
Under rapporter, projektsaldoliste - mulighed for interval af afsluttede projekter i en given afslutningsperiode.

Formålet er at ved langvarige projekter på tværs af regnskabsår, at for en given periode at kunne trække resultatet af afsluttede projekter afgrænset på afslutningsperiode.
i Forslag » Projektstyring af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Der skal jeg nok lige have en uddybning af hvad det er du gerne vil have at projektsaldolisten skal kunne.

Lige nu viser projektsaldolisten de posteringer og andet som du har registreret på projektet i den givne tidsperiode som du vælger. Det betyder at ligenu vil den også viser afsluttede projekters saldi for den samme periode hvis det er det.

Det lyder dog som om for mig at det du leder efter er en slag rapport der viser alle registreringerne på på projekter som du har afsluttet i den periode som du vælger. Er det korrekt forstået af mig eller hvad er det du tænker på? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)