Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tvunget afdeling på varer

0
Det ville være smart at den "tvunget afdeling" funktion, ville være på "varer" også, det er jo der at ordren bliver tastet af de personer der ved hvor indtægten skal ligge. Sælgerne/teknikerne kan uden problemer konventer til faktura, uden påmindelse om at der mangler afdeling. Den burde være angivet inden der skulle være muligt at konventer til faktura. Det er oftes 2 forskellige afdelinger - 1 der taster ordren og 1 der fakturer ud til kunden - så den forkerte for problemet ved manglende afdeling.
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Der er vil jeg nok lige skulle vide lidt mere omkring hvordan det er i bruger afdelinger. Generelt var det tiltænkt at både ordren og faktureringen vil have samme afdelingsnumre på sine varer, da afdelingerne er tiltænkt at omsætning eller omkostninger vises korrekt i dit afdelingsregnskab. Hvad er grunden til at i på ordren har en anden afdeling end på selve faktureringen? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)