Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Navn (kunde, afdeling eller lign) sammen med leveringsadresse

0
Hej

Når jeg laver faktura til nogle af vores storkunder der har flere afdelinger, mangler jeg et felt til at skrive navnet ind i. Jeg kan skrive leveringsadressen ind men ikke et navn....

Nogle af de kunder jeg har har samme adresse med forskellige afdelingsnavne, derfor for at kunne adskille dem fra hinanden ville det være rat :) :)

Med venlig hilsen

Stine Nielsen
i Forslag » Salg af (230 points)

1 Svar

Hej Stine, og tak for dit indlæg. :-)

Det kan jeg godt forstå vil være rigtigt rart at kunne bruge, hvis man har sådan kunder. Dog er jeg lidt i tvivl om hvor mange der skal bruge det her. Det kan forslaget her dog hjælpe med hvis der er flere som stemmer på forslaget.

Dog tænker jeg med det samme på alternativer som du kunne bruge. Bruger du eksempelvis leveringbetingelser? Ellers kunne man sætte dette felt op til du kunne skrive afdelinger her :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)