Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabatgruppe under kundegruppe

0
Hej

Kunne man evt. oprette mulighed for at vælge en rabatgruppe under kundegruppe?

Hvis man i dag vil give en kundegruppe en bestemt rabat, er man henvist til at ind på hver enkelt kunde for at tildele rabatgruppe, det kunne være meget smart, at man lige kan sætte hele kundegruppen op til det på en gang.

Mvh. Gitte, Ploveksperten
i Forslag » Kunder af (240 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Der er faktisk allerede en form for vej til at masseimportere rabatgruppen ind på din kunder i en speciel kundegruppe, igennem en CSV fil.

Her vil man kunne eksporterer sine kunder ud ud fra e-conomic til excel og igennem en filtrering kun vælge de kunder som er i den kundegruppe du gerne vil have. Herfra kan man importere dem ind igen med en opdateret rabatgruppe.

Det er derfor ikke bare ne simpel knap, men kan man lidt i excel så klarer det ærterne rigtigt fint.

Hvad tænker du om denne løsning her?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)