Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indsendte bilag med fejl

+10

Når et bilag havner i mappen: Indsendte med fejl i Inbox, så savner jeg virkelig en dato, hvor bilaget er endt som fejl. 

Det er ret uoverskueligt alene at have en afsender, emne og filnavn.

Og når det er en pdf-fil, der er vedhæftet, så forstår jeg ikke, at den bliver anbragt i fejlmappen. 

De bedste hilsner

Lone Jensen

i Forslag » Salg af (560 points)
status opdateret af 🔒
Jeg er fuldstændig enig med Lone Jensen. Det er som det er nu komplet uoverskueligt, når man ikke kan se hvilken dato det indsendte er fejlet. Meget gerne en dato på, tak

/Mette Brandt

2 Svar

Hej Lone

Mange tak for dit forslag. Jeg forstår godt dit ønske, da det er en rar ekstra information at have med, jeg vil som udgangspunkt gerne have det implementeret, men bliver nødt til også at vægte det ift. andre prioriterede ønsker. Jeg vil derfor lade ønsket ligge en måneds tid først, for at se hvor meget opbakning det kan få. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Lone

Måske har du allerede bemærket det :) vi har gennemført dit forslag så man nu får vist dato og afsender på dokumenter der fejler i inbox. Jeg håber du bliver - eller allerede er - glad for denne forbedring :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)