Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varenummer

0

Hvordan skjuler man ET varenummer?

i Spørgsmål » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit indlæg. :-)

Jeg skal lige forstå det 100%, hvorfor vil du gerne skjule det på fakturaen og i så fald, kan du så ikke blot lade være med at tilføje varen?

Du kan evt. også sætte prisen til 0, så fremgår varen på fakturaen, men med prisen 0, så kunden ikke behøver at betale for varen, som jeg antager er ønsket. :-)

Ser frem til at høre lidt nærmere om situationen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)