Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Importer posteringer direkte på projekt

+8
Hej,

Udbyggelse af import funktionen fra csv-fil, så man kan importere poster med projekt dimensioner i passende kassekladde. Man skal så ikke manuelt ind og vælge projekt, projektnummer og omkostningstype på hver postering.

Kan det ikke løses med en kolonne, hvor man angiver "1" for projekt, hvorefter den læser resterende kolonner med Projektnummer, Omkostningstype etc.
1 tallet svarer til checkboksen, man bruger når man vælger projekt manuelt på posteringerne.

Hilsen
i Forslag » Projektstyring af (200 points)
status opdateret af 🔒
Hej,

Synes ovenstående ønske giver rigtig god mening for mange projektstyringsbrugere.

Især, hvis muligheden også bliver tilgængelig via jeres Rest API, så man kan automatisere processen endnu mere.
Hej Simon

Det har du helt ret i. Jeg gør derfor også en ekstra indsats for at dette forslag kommer igennem. :)
Hej,

Dette har været et kæmpe savn gennem mange år. Firmaer der har tilvalgt projekter, har især behov for at importere bogføringslinjer, for det er en central del af deres forretning. Vi laver hundredevis af posteringer hver måned, og bruger unødigt mange ressourcer på at taste alt manuelt ind. Det er synd, da economic er bygget til at være smart. Jeg håber I efterhånden har fået nok henvendelser i chatten til at opgradere.
Jeg har også stillet forslaget for flere år siden. Visma har indtil videre intet gjort for at få det gennemført. Vi bruger mange timer på at indtaste projektnumre på linjer, fordi systemet ikke kan importere det. Spild af tid og penge.
Det er også et STORT ønske fra mig - utroligt at de ikke få det lavet, det bør være en lille ting.

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt med dig på denne, og syntes det er ærgerligt at vores import funktioner ikke indeholder alle mulige informationer, herunder projekt.

Så blot at vi er enige, vi mangler 3 kolonner, for hhv. Projektnummer, Omkostningstype og medarbejder. :-)

Jeg vil tage forslaget videre, og samtidig håbe på at vi også kan få mere opbakning for forslaget herinde.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

hvad er status hos E-conomic her ?
Forslag af (170 points)

Hej med dig.

Status er at det pt. ikke er en af de ideer vi har fokus på. Vi modtager hvert år over 1000 forslag til forbedringer så det er en knivskarp udvælgelsesprocess og lige nu har vi prioriteret de ideer du finder i Ønskebrønden.

mvh Tabita

hej igen

Vi har hørt ønsket fra flere brugere og har derfor lagt forslaget i Ønskebrønden. Det er dog ingen garanti for at vi kommer til at lave det, men så kan vi bedre få en ide om hvor mange der ønsker sig denne funktion og se om det er det vi skal afsætte ressourcer til.