Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betaling af faktura direkte

0
Betaling af leverandørfaktura, synes jeg, som ny bruger, pt fungerer vildt besværligt. Jeg er vant til, at man i mit gamle bogføringssystem, kunne betale en faktura med to klik og nemid. Det tænker jeg derfor også bør kunne være tilfældet i dette ellers smarte program. At der i dag først skal oprettet en leverandør, derefter en leverandørfaktura, så en leverandørbetaling for derefter at trække filen ud som bankfil, for så at trække filen ind i din bank. Denne arbejdsproces synes jeg ikke er optimalt. Specielt hvis man har mange engangsleverandører eller i det hele taget mange forskellige leverandører. Jeg håber derfor meget, at det er noget som vil blive gjort nemmere for brugeren -  regnskabsprogrammet Summax kan bruges som inspiration.
i Forslag » Bank af (120 points)

1 Svar

Hej, og tak for dit indlæg.

Vi er igang med at lave noget nyt, som skal delvist erstatte det som du nævner her, som kommer til at hedde smartpay. Dog er det ikke noget jeg kan sige alt for meget om på nuværende tidspunkt, andet end det vedrører nogen af de ting som du nævner her :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)