Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditorbetaling fra Smart indboks

0
Jeg mangler en funktion der skal kunne lægge et kreditorkontoudtog til betaling fra Smart Inbox.

En del kreditore bliver betalt månedsvis så det ville være dejligt hvis man ikke skulle slette betalingen på dem for hver faktura og så bare lægge kontoudtoget til betaling.
i Forslag » Leverandører af (140 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle

Mange tak for dit forslag. :-)

Modtager i så en masse fakturaer hver måned også slut måneden et kontoudtog som i skal betale?

Hvis i gør det, så kan i med fordel lave en kategori til hver af jeres leverandører, også smide bilaget ind i den kategori når det kommer ind. Når i så modtager et kontoudtog og skal betale, så kan i ligge det over i den gældende kategori, samle alle fakturaer og oprette det som leverandørfaktura med beløbet der står på kontoudtoget til betaling. Hertil har i sat en betalingsbetingelse op på leverandøren som er tilsvarende kontoudtoget (sidst i hver måned eksempelvis), og herfra kan i eksporterer leverandørfakturaen på det samlede beløb og importerer det i banken til betaling.

Ville dette give mening? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)