Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre status

+5

Hej, 

Vi mangler hårdt en nem mulighed for at se eventuelle statusser på ordre. Eneste mulighed pt. er at benytte "Øvrig Ref feltet" for at få denne del med ud i ordrelisten, men det felt benyttes jo ligeledes til kundernes referencer, og specielt ved EAN fakturering. Samt risikoen for at få denne "info" med ud på faktura / ordrebekræftelser.

Der er ikke mulighed for at vælge hvilke kolonner man gerne vil se i ordreoverblikket, derfor er der lige nu kun dette felt.

Så et status felt, som kan vælges til og fra i oversigten, for dem der ikke har glæde af det.

Bedste løsning er selvfølgelig en mulighed, hvor man opretter ordrestatusser, og ligeledes ville kunne tildele disse statusser en baggrundsfarve, for at lette overblik.

Hurtigste løsning, et status felt ala øvrig ref, denner skal blot kunne tilvælges i ordreoverblikket.

Der må være mange andre der ville kunne have en stor gavn af dette overblik :-)

lukket
i Forslag » Salg af (700 points)
status opdateret af 🔒
Hvis man bruger modulet projekter, kan man oprette en status, som man kan søge på flere steder (alt efter, hvad man har brug for). Man kan i hvert fald let sortere på dem der ikke er afsluttede/spærrede. :-)

Vh Helle.

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Per, og tak for dit indlæg.

Vi har nu fået det her forslag nogen gange, og vi vælger derfor at smide dit forslag i overvejelsesfasen, hvor vi vil se på hvilke muligheder vi har, og hvad efterspørgslen er på forslaget. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
valgt som bedste svar af