Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsdato på fakturalinjer

+10
Vi har brug for at påføre leveringsdato for hver enkelt varelinje, men det er pt kun muligt at angive én leveringsdato pr. salgsordre/faktura. Er det muligt at få tilføjet leveringsdato på linjeniveau ? Alternativt bare et ekstra tekstfelt, som kan udprintes i separat kolonne på fakturalayoutet ?
i Forslag » Salg af (240 points)
status opdateret af 🔒

Super god idé. Det kunne jeg også godt bruge.

Enig. Vi ønsker også denne funktion, så kunderne ved, hvornår de kan forvente deres restordrer. Det ville være ideelt hvis leveringsdatoerne for restordrer også fremgår på følgesedlen.

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Ja, det kan jeg godt umiddelbart se. Jeg ved det nogle gør i dag, er at indsætte leveringsdatoen i beskrivelsen af varen, for på den måde at få det på varelinjen, men jeg vil lige følge med i hvor stor opbakning forslaget kan få her. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hejsa

Dette er også en funktion jeg har ledt efter. Vi indsætter lige nu dato i teksten, men der skal stå en del i forvejen. Det er mærkeligt at man kan vælge leveringsdato som en kolonne i layoutet, men feltet mangler når man så skal udfylde info for en fakturalinje. Det er som om I bare lige mangler at udføre det sidste step, så det hele hænger sammen.

Mvh,

Sara
Hej Sara

Det har desværre ikke været prioriteret, men det kunne det godt blive. Har hørte lidt flere nævne det, det sidste stykke tid, så nu prøver jeg at se om vi kan gøre noget ved det. Desværre er det ikke sikkert, grundet de få stemmer forslaget stadig har, men jeg kan krydse fingre. :-)
Jeg gør ligesom dig lige nu. Det vil være rart, hvis det havde sit eget felt.
Det er også en funktion jeg savner meget
Forslag af (230 points)