Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dynamiske Tekstfelter

+1

Hej!
Vi ville ønske, at der var dynamiske tekstfelt 1 i tilbud/fakturaerne.
Vi synes, at det er noget knebent med pladsen, og kan ofte ikke finde plads til den fornødne tekst.

Jeg vil f.eks. skrive dette i Tekstfelt (under overskriften):
"Tilbud på følgende:
- Introduktionsfilm  og X Person fra X Virksomhed (varighed ca. 3-4 min)

- 4 præsentationsfilm med X (varighed ca. 5-7 min; format IGTV + kvadratisk til FB og IG)

- 4 versioneringer af filmene (varighed omkring 30 sek. – Format kvadratisk og højformat (FB, IG og story))"

Men når jeg så fremviser tilbuddet, så cutter den efter punkt 2. Det er lidt irriterende.

Man kan gå ind manuelt og justere på antallet af varelinjer og tekstfeltet inde i Design og Layout, men da behovet for størrelsen af tekstfeltet og antallet af varelinjer varierer fra tilbud til tilbud, så ender det med at blive for omstændigt at ændre fra gang til gang (eller tilpasse nye skabeloner til hver situation). Derfor ville et dynamisk tekstfelt, som tilpasser sig mængden af tekst og varelinjer være ganske optimalt. :) Det er set andre steder, så tænker at det kan lade sig gøre. :) 

i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Det her kan jeg kun tilslutte mig! Jeg sidder med samme problematik, og det vil gøre en stor forskel for mit arbejde med e-conomic, hvis tekstfelterne blev dynamiske :)
Forslag af (150 points)
Hej Daniel, mange tak for dit forslag. :-)

Ift. bredden kan den selv indstille sig ift. ombryd tekst, dog fungerer det ikke med højden, som jeg kan se lidt er problemet i dette tilfælde.

Lige for at sikre mig det, har du så overvejet at lave Tekst 1 feltet rigtig højt også gøre nogle af de andre felter lidt mindre eller rykke dem, sådan så du har plads til en rigtig "høj" tekst 1, i alle tilfælde, både ved korte og lange tilbud?

Jeg har et eksempel her: https://www.screencast.com/t/eyZktQgqxR6A

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)