Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af gamle fakturaer

0
Hej

Jeg har overtaget et regnskab, og kan se, der ligger nogle gamle fakturaer i e-conomic, som ikke er udlignet, men er betalt. Det drejer sig om fakturaer fra 2018 og 2019. Nok fordi de har været oprettet som faktura, men bogført som finansbilag?

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg kan få dem slettet fra oversigten i "Hjem" - det irriterer mit øje, at de står som forfaldne

Venlig hilsen
Marianne
i Spørgsmål » Kunder af (180 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Marianne,

Godt spørgsmål.

Hvis de er oprettet som fakturaer og derefter betaling er oprettet som finansbilag, så kan du desværre ikke få dem væk, da de skal udlignes med en kundeindbetaling (typen). Hvis du derfor vil gøre dette blive du nødt til at lave nogle kundeindbetalinger der svare til disse fakturaer, også udligne dem med fakturaen. Dertil skal du have genåbnet regnskabsåret.

Så oprette kundeindbetalinger i 2021

Oprette finansbilag i 2021 der modvirker kundeindbetalingerne

Åbne det gamle regnskabsår

Udligne med de gamle fakturaer

Luk regnskabsår og tjek at saldobalancen er det samme for året og hver evt. opmærksom hvis du har fakturaer i anden valuta ift. valutakursdifference.

Håber det giver mening og ellers er du også meget velkommen til at fange os på tlf supporten en af dagene så vi kan tale om det. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Tusind tak for svar. Jeg overvejer lige, om det er besværet værd, men tusind tak for tilbagemeldingen, den var meget brugbar.

Venlig hilsen
Marianne
Hej Marianne,

Det jeg glad for at høre. :-)