Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




PDF - Som vedhæftes til en bestemt varer nummer

+1
Vi vil meget gerne at kunne vedhæfte en certifikat eller en tegning i pdf til en bestemt varer nummer.
i Forslag » Salg af (230 points)

2 Svar

hej med dig

Tak for dit input.

Det dokumentation du ønsker at vedhæfte, hvor skal det bruges? Er det blot internt i varekartoteket eller skal det også benyttes på fakturaen? Du må meget gerne uddybe dit ønske, så er det nemmere at tage stilling til og danne en ide om hvor mange der ville have gavn af den ændring og hvor kompliceret der er at lave :)

Fortæl også gerne hvordan den funktion vil lette dit arbejde :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Alle vores varer har en certifikat eller teknisk tegning som nogen af vores kunder vil have sammen med faktura. Hvis det er muligt at lave en flueben eller vælge på en eller anden måde at printe ud certifikatet fra en bestemt position sammen med faktura. Og selvfølgelige at det skal værre muligt at vedhæfte certifikatet i varekortet. På den måde vi skal ikke søge certifikatet eller tegningen i en eller en anden mappe.
Forslag af (230 points)
hej igen

Det er helt korrekt at vi ikke har en funktion til at løse dette og det er heller ikke noget der pt. er på tegnebrættet. Dit forslag har ligger på forum i 1½ måned uden den store tilslutning fra andre brugere, der har samme behov, så jeg må desværre afvise dit forslag og i stedet prioritere funktioner, der kommer flere brugere til gavn.

Så mit forslag er at du har alle tegninger i en mappen på computeren i pdf format og når du så opretter en faktura så vedhæfter du de bilag der matcher varenumrene på din faktura - det er sikkert den model du benytter i dag :)

Mvh Tabita