Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Skriftyper på Faktura

+3
Hej E-economic.

Vi har på min arbejdsplads gerne ville have egen skrifttype på vores fakturaer. Jeg har ringet ind til jeres kundeservice som bedte mig om at henvende mig her. Ville man i fremtiden kunne bruge sin egen skrifttype på fakturaer? Eller vil de eneste valg af skrifttyper være det i har nu?

Mvh Dana
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Dana,

Tak for dit spørgsmål. :-)

Som udgangspunkt har vi kun disse tekst typer du ser nu. Men du er selvfølgelig velkommen til at komme med forslag til typer herinde, også kan vi se hvor stor opbakning det kan få, ift. prioriteret udvikling. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias,

Det helt ideelle ville selvfølgelig være hvis man selv kunne uploade og tilføje sin egen brandingskrift, men det ville der være en ******** masse ophavsretsmæssige udfordringer forbundet med, så det er nok meget urealistisk.

Til gengæld kunne det være rigtig fedt hvis man havde mulighed for at trække på nogle af de open source-skrifter der findes tilgængelige, f.eks. skrifter i Google Fonts der jo kan anvendes af enhver direkte fra Googles servere. Nu ved jeg ikke hvordan systemerne der genererer PDF-filer faktisk fungerer her, men mange PDF-biblioteker der går gennem HTML giver mulighed for at anvende webskrifter via CSS, og hvis jeres er af denne type, burde det i teorien kunne implementeres uden alt for meget bøvl og omkodning at give adgang til Google Fonts-skrifter i skabelonelementer.

Det ville naturligvis ikke løse problemet for firmaer der har copyrightede brandingskrifter og ønsker at bruge netop dem, men det ville give en kæmpe mængde fleksibilitet for brugere generelt.
Hej og mange tak for dit input. :-)

Ift. at integrerer eksempelvis google docs, så lyder det som en god idé, jeg vil prøve at nævne det for vores udviklere ift. en nem implementering. Jeg vil dog stadig vente lidt, da forslaget desværre kun har fået 2 stemmer og derfor ikke er prioriteret så højt i nuværende situation.