Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering smadrer momsafstemningen

+1
Periodiseringsbeløb opsamles i kolonnen "Posteringer med anden momskode" sammen med andre beløb med anden momskode, hvilket gør momsafstemningen nærmest ubrugelig.

Det ville være så skønt, hvis periodiseringsposterne blev opsamlet i en kolonne for sig. Så kunne momsafstemningen bruges meget mere effektivt.
i Forslag » Moms af (260 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Dorthe,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg går ud fra at periodiseringen ender her, fordi den er uden momskode på en konto hvor du har en fast momskode. Drejer det sig om dine momskonti eller drift konti eller? Jeg kan nemlig godt se meningen i at have en ekstra kolonne til dette, men vil også sikre mig at det ikke er grundet opsætningen at dette sker, da jeg ikke høre dette problem fra andre.

Ser frem til at høre fra dig. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)