Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kassekladde - synligt bilag ved fordeling

+1
Når man har tilføjet sit bilag til kassekladden, og vil lave en fordeling, kan man ikke se bilaget, sådan at man kan lave fordelingen. Man er reelt nødt til at have to versioner af e-conomic åben for at kunne se bilaget og lave korrekt fordeling. Kan I lave det sådan, at bilaget ikke "forsvinder"?
i Forslag » Bogføring af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Som du selv skriver, så er der muligheden for at få vist bilaget, og dette kan man bruge ved enten opdeling af skærmen eller med 2 skærme, som set her:

Syntes dette kan fungere rigtig godt. Vi får nemlig rigtig mange forslag, men jeg vil lade dit indlæg ligge lidt for at se hvor meget opbakning det kan få og derfra se om det kan erstatte en af de andre forslag der er. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)