Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Direkte søgning på vareleverandørnummer

+1
Når man får varer hjem fra leverandører, hvor varen har leverandørens nummer og ikke det "rigtige" varenummer, ville det være smart, hvis man kunne søge på vareleverandørnummeret direkte under fanen varer. Der kan være flere leverandører til den samme vare, så det skal derfor være uafhængig af vareleverandøren. Søgningen skal bruges til at mærke varen op med det "rigtige" nummer inden den lægges på plads.
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Knud,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det vil jeg give dig helt ret i vil give rigtig god mening. Vi sidder og kigger på en masse eventuelle forbedringer til lagermodulet, og vil derfor gerne kigge nærmere på det ifbm. at indtænke det engang i fremtiden, jeg håber dertil at det vil passe ind i system lageropsætningen, og vi på den måde kan imødekomme dit behov. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)