Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdelinger - spærrede kommer frem i Inbox

0
Hej. Jeg har spærret en del afdelinger, som vi ikke skal bruge mere, men når jeg vil bogføre direkte i Inboxen, så kommer de frem og det er lidt unødvendigt/træls og egentlig så undre det mig, for det sker jo ikke, når jeg bogfører i kassekladden. Kan I ikke ensrette lidt bedre?
i Spørgsmål » Bogføring af (900 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit input. :-)

Det har du helt ret i, og det er simpelthen fordi vi ikke har været opmærksomme på det. Det jeg ked af, men er glad for du informerer os om det. :-)

Jeg får meldt det som en fejl. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)