Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Belønning for valgte ideer

0
Når vi nu hjælper jeg med at forbedre e-onomics, kunne det være fedt, hvis der var en eller anden form for belønning, når en rigtig god idé benyttes.
I sparer en udviklingsafdeling og vi blivergladere for jeres produkt. Win - Win og en flaske rødvin eller noget :-)
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Vi er super glade for de mange forslag, desværre kan vi jo kun komme igennem med de bedste og mest eftertragtede, og for dem syntes jeg helt klart også der skulle være en præmie. Vi vil herinde tage den videre til næste Sprint of Wauw, og finde ud af hvordan man kåre den "bedste" eller mest populære.

Hvis du har nogle forslag til dette, så skriv endelig igen. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)