Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at se meddelelser i SmartBank

+1
Her kommer et meget hurtigt og effektivt forslag til forbedring af SmartBank.

Ved udvidelse af en postering indlæst via SmartBank ses linjen øvrige oplysninger. Vil det ikke være bedre at kunne se en evt, skrevet meddelelse så man slipper for at skulle på banken og tjekke hvad der er skrevet i den?

Synes det er et godt tiltag, dog synes jeg personligt at det smarte går af det, hvis man ikke kan se tilstrækkeligt med information på de posteringer der kommer ind.
i Forslag » Bank af (130 points)
Hej Mike

Den facilitet var i det gamle BankConnect, og er absolut en mangelvare i Smartbank.
Bakker op om dit forslag.

mvh
Finn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej Mike og Finn,

Det afhænger i høj grad også af hvilken bank i bruger, med smart bank får jeg alt det data der står i min mobil bank med, dvs. rigtig meget for min udbyder. Men hvis banken ikke har så meget data med i deres mobil bank, kan det være begrænset. Har i nogle eksempler på data, som ikke kommer med eller tekst?

Som det ser ud nu, henter VIIA dataen fra mobil banken og der er tanker fra VIIA's side om at integrere til netbanken i stedet, men det vil også kræve et samarbejde fra bankens side, og derfor er det en længere proces, som vi håber bliver til noget, men lige nu kan vi ikke være sikre på det, desværre.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)