Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




beregne salgspris med flere decimaler ...

+1
Hejsa

Når jeg fakturerer har jeg brug for at kunne beregne salgsprisen med 3 decimaler, og (selvfølgelig) få salgsprisen vist med to decimaler. Det drejer sig om:  enhed x enhedspris = salgspris, hvor enheden nogle gange skal angives med med 3 decimaler. Men det er ikke muligt i dag, der regnes kun med 2 decimaler.

Jeg foreslår derfor, at beregningen kan laves med 3 decimaler og sådan, at salgsprisen vises med 2 decimaler, ligesom nu.

Mvh Axel
i Forslag » Salg af (300 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Hele sagen om decimaler er en klassiker. Det er helt sikkert noget vi har hørt før i forskellige afskygninger.

Jeg vil dog være ærlig omkring, at dette ikke bliver lavet om. Der er flere grunde til vi har valgt dette, men en af de største grunde er den effekt det vil have på historiske posteringer. Vi vil og må selvfølgelig ikke gå ind og rette i decimaler på linjer og posteringer fra tidligere regnskabsår. Hvis vi går ind og åbner for flere decimaler, så vil det også ramme tidligere posteringer og den afrunding, der er lavet her.

Jeg vil sige, at jeg sagtens forstå at der kan være behov for flere decimaler, men jeg vil ret klar i afstemningen af dette. Det er ikke noget der kommer.

Det kan lyde lidt hårdt, men der er ingen grund til at trække sagen ud. Jeg vil derfor lukke sagen her.

Du skal dog have tak for at byde ind med dine tanker. Det er helt fair forslag, det bliver bare ikke i denne omgang.

Rigtig god dag :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)