Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tekst editor

+1

Hejsan

Den teksteditor som er til rådighed er alt for primitiv til at man kan udarbejde et ordentligt tilbud. Man kan ikke lave punktopstillinger, skrive med fed, kursiv etc. etc. og alle mulige andre ting som normalt er til rådighed med en editor.

Stavekontrollen er aldeles fejlbehæftet, så den gør mere skade end gavn.

Her trænger e-conomic til et kraftigt spark bagi.

Hilsen Helge

i Forslag » Salg af (190 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej igen Helge,

Jeg vil give dig ret i at hele layoutet har set bedre dage og nemt kan forveksles med noget gammelt.

Dog gør dette også at der er mulighed for at komme rundt om mange ting, ved lidt kreativ tænkning, jeg afviser ikke at vi skal have givet det et spark bagi, men har du et eksempel på hvordan du ville have et tilbud til at se ud, så kunne jeg se på hvordan man kunne opsætte det, ved lidt ændring i design og layout. Jeg lover intet, men måske der er en mulighed.

Derudover så syntes jeg ikke at jeg har problemer med stavekontrol, hvad er det for nogle ord den melder fejl ved? Vil gerne teste det.

Ser frem til at høre fra dig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)