Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betaling af udlignede fakturaer

+18
Kunne I ikke få lavet så udlignet fakturaer ikke kommer med over i betalings-filen og bliver betalt. Vi kan ikke være de eneste der har problemer med at fakturaer der er blevet helt eller delvist udlignet i kreditnota kommer med i betalings-filen og bliver betalt, selvom de ikke skulle
i Forslag » Køb af (250 points)
status opdateret af 🔒
Jeg er HELT enig i Rikkes kommentar.

Jeg har de samme udfordringer her hos mig.

Ved ikke hvordan jeg stemmer på Rikkes forslag, men jeg er som sagt helt enig.

Hilsen Lene

Vildt enig.

Umiddelbart vil jeg mene, at det et ikke er noget de bør overveje - men få det lavet straks.

 Til info:
Vi betalte en faktura, der var delvist udlignet - men det var faktura beløbet og ikke restbeløbet, der kom i betalingsforslaget. 

Vi betalte kreditor, der efterfølgende gik konkurs !  ! ! ! .

Tab 12.000 kr

I samme anledning vil det være smart, at den kun henter saldoen på fakturaen. Hvis eksempelvis halvdelen er betalt forud, skal kun fakturaens balance betales.

// Lars
ENIG

Vi bruger meget tid på at rette i betalingsbeløb på leverandører, da vi får kreditnotaer ved returnering af pantflasker.

Vh Helle.

3 Svar

Hej Rikke,

Tak for dit forslag. :-)

Ja, det ville være rart at den medtog kreditnotaer i betalingsfiler. Du kan selvfølgelig slette den når der kommer en kreditnota under betalinger, men det er ekstra manuelt arbejde, og forstår godt at det andet her vil være smartere.

Vi får rigtig mange forslag og for at kunne prioritere det mellem nuværende forslag, så vil jeg lade opslaget ligge, og se hvor meget opbakning det kan få. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej

Hvis I havde fået lavet dette, havde vi undgået et tab på 12.000 kr,

Vi betalte en faktura, der var delvist udlignet - men det var faktura beløbet og ikke restbeløbet, der kom i betalingsforslaget.

Vi betalte kreditor, der efterfølgende gik konkurs !  ! ! ! .

Så få det nu fixet - som de siger i Jem&Fix.
Det er virkelig en fejl fra economics side, at dette ikke fungere.

Når jeg laver betalinger, og der er mange! så er jeg nødsaget til at trække en samlet liste med alle kreditorernes kontokort, for at se, om der er nogen kreditnotaer og så manuelt gå ind under betalinger for at rette beløbet på en faktura, som der kan modregnes i.

Det er simpelthen ikke et spørgsmål om antal stemmer, men blot en ting der skal fungere! Det koster folk penge, at systemet ikke kan håndtere det og at der så sker fejl. Det er ikke godt nok.
Forslag af (230 points)
Vi er SÅ enige, det giver simpelthen ikke mening, at der betales andet end restbeløbet, hvorfor ellers have en mulighed for at deludligne?
Forslag af (240 points)