Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning i Valuta

0
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at der blev mulighed for at importere bankposteringer i EUR og USD, da vi fakturerer vores europæsiek kunder i EUR og derfor har mange indbetalinger fra kunder i EUR, som går ind på vores EUR konto.

Som det er nu bliver jeg nødt til at omregne alt til DKK før jeg importerer posteringerne fra banken. Da den tekst der kommer med fra banken ikke altid er så god og systemet kan ikke selv parre en betaling med en faktura, så er det meget manuelt arbejde at bogføre indbetalinger.

Er det noget i påtænker at udvikle eller er der andre måder jeg kan håndtere dette på så det bliver nemmere og smartere?

På forhånd tak.

Mvh. Pia Meyer
i Forslag » Bank af (120 points)
lukket af 🔒
Det har været diskuteret til hudløshed her i forum, men e-conomic forstår ganske enkelt ikke problemet.

De vil helst have, at du ikke bruger valuta og lagersystemet. De 2 ting er kun til besvær. Prøv at rode lidt rundt i forums arkiv om de 2 punkter.

1 Svar

Hej Pia, 

Som Erik også skriver, så er det noget der har været omdiskuteret i evigheder, og jeg er utrolig ked af at det ikke er noget vi har kunne implementere endnu. Sidst vi prøvede at få det igennem, var problemet at dette var en større ændring der ville tage en del tid, og derfor blev det udskudt til fordel for andre ændringer.

Jeg mener at vi bør tage det op igen, og hæfter det derfor til denne tråd: https://forum.e-conomic.dk/24408/send-os-dine-ideer-til-bankafstemning

Også vil jeg tage det op med mine kollega'er i den kommende tid, for at se hvad vi kan gøre for at få gennemført dette.

Jeg vil dertil også anbefale at hvis du finder forslag som dette, at stemme på dem, da vi skal bruge så meget opbakning som muligt.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)