Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forslag til brugerflade

0
Hej,

Jeg vil foreslå at den enkelte bruger kan bestemme kolonnebredde på de enkelt visninger.

Eks. når vores ledere skal godkende timer for deres respektive teams kan de ikke se hele beskrivelsesteksten da kolonne bredden er for smal. Vi brugere eksempelvis ikke km til fra og ville hellere bruge den plads på beskrivelsen.

Venlig hilsen

Blue Power Partners

Helle Buus Thompson
i Forslag » Projektstyring af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt ønsker vi også at få lavet en opsætning hvor at kolonner er brugerdefineret, det er dog et større projekt og vi skal derfor have en del opbakning omkring det.

Hvis du har mulighed må du derfor godt gå under vores forum, og stemme på nogle af de forslag der allerede er der, da det i sidste ende vil kunne løses med brugerdefineret kolonner for alle, alle steder i systemet. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)