Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




tidsregistrering

+1
Hej. Vil det være muligt at lave tidsregistrering hvor normtimer eksempelvis ikke er identisk hver uge? Jeg har en medarbejder der arbejder 3 dage af 6 timer 2 dage af 9 timer og hver 4. lørdag 4 timer. Men som jeg ser det ligger economic ikke op til at man taste det ind på den måde under afspadsering på medarbejderen. Heller ikke selvom man vælger måned istedet for uge under medarbejderen.
i Forslag » Andet af (280 points)

1 Svar

Hej Rikke,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret i at den ikke er lavet til at fordele specielle arbejdstimer pr.uge.

Du kan dog i stedet fordele det ved at sætte 6 timer på 3 dage, 9 timer på 2 dage, og 1 time om lørdagen.

Hvis du så laver din registrering en gang om måneden er det fint, men hvis du kigger på oversigten pr. uge så vil den vise det forkerte. Men det andet burde gå. :-)

Hvis du vil ud i andre mere avancerede udgaver, så vil jeg nok anbefale at tage et kig på nogle partnere såsom intempus, ordrestyring eller minuba, for jeg ved at de kan klare det. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)