Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varesamling

0
Varesamling er som sådan smart nok

Jeg kunne bare godt ønske at når der er oprettet en varesamling at den så vare trækker den ekstra vare med op når man taster en vare på en ordre.

Fx når man sælger en sodavand så skal den trække en linie med pant med op

Jeg har lavet en varesamling og den skal jeg så ind og hente under "andre muligheder" når jeg er igang med at taste en ordre -det vil sig at jeg alligevel skal huske på hvilke varer der skal have en ekstra linie med fx pant eller afgifter med på ordren
Og så går det smarte jo af
For jeg alligevel skal huske, så kan jeg jo lige så godt taste den ekstra linie manuelt

Systemet kan jo godt hæfte 2 varer sammen, det burde bare ligge under knappen "Ny varelinie"

Hvis I er i tvivl hvad jeg mener så ring gerne på 30737819

Vh Jeanette
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)

1 Svar

Hej Jeanette,

Tak for dit forslag. :-)

Generelt, så er det tiltænkt at skulle kunne spare en proces, hvor man skulle oprette mange varelinjer, hvis man eksempelvis altid solgte den samme gavekurv, så i stedet for at tilføje alle 20 vare, enkelt som varelinje, så havde man en samling hvor man kunne tilføje alle 20 vare på en gang.

Den er derfor ikke tiltænkt eksempelvis pant på en flaske. Du kan dog spare et klik ved at bruge varesamlingen, og det kan du fordi du i stedet for at skulle tilføje 2 varelinjer, blot kan tilføje en varesamling, hvor begge linjer høre med.

Dette gør selvfølgelig at man skulle huske hvilken vare der er en varesamling (har pant eller lign), og det er rigtigt at det kan være problematisk. Evt. kunne man sætte alle varerne med pant i en speciel nummerrækkefølge, også huske det, eller evt. inkludere panten i prisen fra start.

Håber nogle af disse ting giver mening og at forklaringen i sig selv, giver et bedre indblik i hvad den oprindelige tanke er med varesamlingen. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Tak for svar -men er det ikke muligt at den også kan trække en varesamling fra "Ny linie" -det findes jo i forvejen ;-)

 

JH
Det har du ret i. :-)

Det kunne godt laves, men er bange for at det ville skabe mere forvirring end andet at samle de 2 ting, så vil afvente lidt på denne, for at se opbakningen på indlægget. :-)