Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




CVR kontrol

+1
Ville det ikke være muligt at lave en funktion hvor alle de CVR numre vi har oprettet blev checket om de stadig er aktive?

Helt perfekt med et flag som i har det idag. Men med tilføjelse af Under Konkurs eller Tvangs opløst e.t.c.

Vi har desværre flere kunder der er lukket og startet op igen i samme navn. Derved har vi fortsat faktureret til dem på det gamle CVR nummer uden at vide det var forkert.

Venlig hilsen

Søren Petersen
i Forslag » Andet af (930 points)

1 Svar

Hej Søren,

Tusind tak for dit forslag. :-)

Generelt er det et rigtig godt forslag, problemet er dog at der har været GDPR problemer med at vise ratings og konkurs ikonet på private virksomheder, og derfor kan vi ikke vise det på andre, end dem det allerede bliver vist for. Det ville kræve en større ændring i det her visma rating system, som vi har implementeret, og det er desværre ikke prioriteten lige nu.

Du kan dog slå dem op, direkte på virk, da det er her vi generelt henter alle vores oplysninger fra. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. Jeg er ked af at vi ikke kan gøre noget ved det som det ser ud nu.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)