Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bulk edit

0
Hej,

Jeg savner, at man kan udføre bulk edit på flere ordre linjer på en gang og at man kan kopiere flere linjer på en gang. Dvs., når man har oprettet et par ordre linjer kunne det være super at kunne redigere antallet på de enkelte linjer på én gang. Håber det giver mening.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mustaf,

Mange tak for dit indlæg. :-)

Du har ret i det kunne være smart, så jeg vil lade den ligger her og se om der er opbakning omkring indlægget, for at se om vi kan få det prioriteret med ift. bruger ønsker.

Men der kommer dog rigtig mange bruger ønsker, og det vil også kræve at dette kan gavne flere, som ønsker det.

Igen, mange tak for dit indlæg. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)