Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Elektronisk fakturering til udlandet

0

Som andre steder accepterer svenske offentlige kunder nu kun elektronisk fakturering.

Som standard har e-conomic kun mulighed for elektronisk fakturering til danske kunder, men, men det er muligt at lave fakturaen og at få fakturaen ud i det format som behøves og overføre den til andre udbydere f.eks. Sproom (som er i familie med e-conomic).

Der virker bare som om der kun er 1 hindring. Nemlig CVR nummeret hvor der er forskel mellem dansk og svensk udgave. Jeg kan ikke umiddelbart se at der er andre hindringer.

Resultatet er desværre at overføring af elektronisk faktura ikke er mulig og at faktura må oprettes og indtastes i et andet system igen. Med lange fakturaer, med mange enkeltvarer bliver det et marreridt.

e-conomic har før meddelt at kan ikke agter at indeholde elektronisk fakturering til udlandet, men sekundært vil vi være meget taknemmelige for at kunne bruge en OIOXML fil, som kan eksporteres og sendes til svensk modtager via f.eks. Sproom.

mvh

 

i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

hej Medak

Tak for dit input.

Der er ingen tvivl om at efakturering bliver mere og mere udbredt i fremtiden, så mit bud er også at det vil blive muligt at sende efakturaer til udlandet fra e-conomic i fremtiden, spørgsmålet er blot om vi skal 1-2 eller 5 år ud i fremtiden, det kan jeg ikke svare på nuværende tidspunkt.

Mit bud er også at de nordiske lande vil være blandt de første som efakturering vil blive udbredet til.

Som det er nu skal du ganske rigtigt oprette fakturaen gennem Sproom for at få den sendt afsted.
 

Du kan godt hente en OIOXML fil ud af e-conomic.
Du kan aktivere denne indstilling når du bogfører og sender fakturaen til en mail - klik på emailindstillinger og sæt flueben i vedhæft OIOXML.

Du kan enten sende fakturaen til dig selv når den bogføres eller sende den til dig selv fra arkivet.

Jeg håber at dette forslag kan lette dit arbejde lidt indtil vi integrerer en mere fremtidssikret løsning :)

Forslag af 🔒 (55.9k points)
Vi har fået mulighed for at teste noget udvikling, hvis vi kan skaffe 100 kunder til et pilotprojekt på e-akturering til Sverige, Norge, Finland. Er du interesseret i dette, så udfylde nedenstående og send en mail til forum.economic@visma.com

Navn:

Virksomhedsnavn:

e-conomic aftale nr:

CVR nr:

Telefon nr:

E-mail:

Hvor mange fakturaer månedlig forventes:

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
opdateret af 🔒