Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Abonnementsopkrævning/kørsel

0
Vi sælger vinduespolering og trapperengøring til boligselskaber og her har vi en fast månedlig faktura, derfor er jeg nu i gang med at oprette dem under abonnement.

Jeg er dog stødt på det problem at der mangler "øvrig ref." felt hvor jeg kan skrive kundens rekvisitionsnummer, som er en betingelser for at sende faktura og det skal være i det felt for at sende via EAN, hvilket også er en betingelse.

Synes det er lidt bøvlet at jeg skal åbne hver enkelt faktura, efter kørslen og indtaste det nummer manuelt.

Har af jeres support fået bekræftet at det er den eneste måde lige pt.

Håber at I vil tilføje dette felt :-)

Tak Hilsen

Lene Reimersø

JWA 1 ApS
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (180 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Lene,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg vil lige høre om jeres rekvisitionsnummer er det samme hver gang, eller om det skifter? :-)

Samtidig vil jeg høre om det er det samme nr. på alle fakturaerne eller forskellige pr. kunde? :-)

Det er mere om det er en fast opsætning eller hvordan det skal gøres. Så vil jeg se nærmere på det. :-)

Ser frem til at høre fra dig. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Tak for dit svar :-)

Det er forskelligt rekv. nr. for hver ejendom, dvs. det  samme kundenummer har flere ejendomme under sig med hver sit rekv. nummer som ændrer sig fra gang til gang.

På regningen skriver vi jo også leveringsted det felt kan jeg heller ikke bruge under abonnementskørsel.

Fedt at du gider kigger på det :-)

Hilsen Lene
Forslag af (180 points)
Hej Lene,

Tak for dit svar. :-)

Det kan godt være problematisk at hver kunde har et forskelligt nummer for hver ejendom og samtidig så skifter nummeret pr. gang. Dvs. at man ikke kan lave et fast felt på hverken kunden eller abonnementet, men man skal skifte det manuelt hver gang (enten på kunden eller abonnementet, hvis det var muligt).

Hvor mange ejendomme er da under hver kunde og hvor mange kunder drejer det sig om? :-)
Nu har jeg kastet mig over det igen, og har også issues med leveringsadresser, så vidt jeg kan se kan jeg kun på kunden vælge en leveringsadresse, men så er den jo låst fast. Vi har som skrevet tidligere 1 stor kunde med mange leveringsadresser, så det ville være smart hvis jeg ikke kun på kunden men også under abonnementet kunne vælge leveringsadresse.
Hej igen Lene,

Når jeg nu tænker over det igen, kunne det måske give mening at have en faktureringskunde, dvs. du har en kunde som alle fakturaerne bliver overført til, men en kunde for hver leveringssted, som så har en betalingsbetingelse, der overfører betalingen til faktureringskunden. :-)

Håber det giver mening, ellers vil jeg også meget gerne tage en snak om det. :-)