Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Angiv medarbejder pr varelinje

0
Vores salg er ofte sammensat af mange fakturalinjer og ydelser, der faktureres samlet ved månedens udgang. For at kunne bruge Medarbejder dimentionen, ville det være meget bedre hvis Medarbejder kunne angives pr fakturalinje og ikke kun for hele faktura.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jacob,

Tak for dit forslag. :-)

Det er rigtigt at man godt kunne give mulighed for at man kunne tilknytte en medarbejder til hver fakturalinje og jeg vil prøve at nævne det til næste udviklermøde, men som det ser ud nu, kan du evt. benytte dig af muligheden for at tilføje en afdeling på hver fakturalinje, også bruge dette som medarbejder (der er afdelingen), håber dette kan være en alternativ løsning og ellers håber vi at udviklingen vil tage det videre.

Igen mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
hej Jacob

Dit forslag har ligget på forum nogle måneder og der er ikke rigtig kommet tilkendegivelser fra andre brugere om at de har samme behov, så vi må vælge at bruge vores ressourcer på de ønsker der dækker behovet hos flere brugere :)

Det håber jeg du forstå og at du evt. kan benytte det alternative forslag min kollega Tobias er kommet med.

Jeg vil også benytte lejligheden til at takke fordi du deler dine tanker med os på forum og jeg håber du også vil dele dine gode ideer med os i fremtiden.
Forslag af 🔒 (55.9k points)