forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere konteringsnumre på et EAN-nummer

+2
Vi har kunder som for nylig er gået over til NemHandel og ønsker alle fakturaer igennem EAN. I den forbindelse er vi stødt på et stort problem. 90% af vores fremtidige fakturaer skal have reference til vores kunders forskellige indkøbsgrupper i deres virksomheder. Vi skal fakturere til flere forskellige af disse grupper. Som det fungerer nu, så skal vi hver gang vi laver en faktura ind og rette i kundens stamoplysninger for at ændre konteringsnummeret. Dette må da kunne gøres nemmere?

Kan der oprettes et felt ifbm de øvrige referencer (Deres ref., vores ref. og øvrig ref.) som kunne kobles op som en XML-sti (OIOUBL: AccountingCost OIOXML: BuyerParty/Accountcode) på ligevis med konteringsnummer feltet?

Hvis der så ovenikøbet kunne oprettes en liste (ligesom med kontaktpersoner), så ville det gøre faktureringen MEGET lettere.
spurgt 13 Jun, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af BSL (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Jeg vil prøve at tage dette videre til vores udviklere for at høre om det er muligt at tilføje et ekstra felt under Noter og referencer

Du hører nærmere fra mig, når jeg ved noget mere

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 18 Jun, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”